Introductie Inhoud

Toespraak
Toespraak Lichaamstaal Luisteren Feedback

 

Omhoog


Hoort u mij? acryl op papier, 
50 x 70 cm. Anita, 2008.

Spreken van hart tot hart
toespraak die blijft hangen 

Je vindt het eng om een groep mensen toe te spreken. Iedereen staart je aan en wat is er nu interessant aan wat jij te vertellen hebt?  

Ze hangen aan je lippen als ze je geloofwaardig vinden.  

Het geheim? Als het voor jou helder is wat je wilt zeggen en waarom je het tegen deze groep wilt zeggen, dan voelt iedereen dat je uit je hart spreekt. Dan raak je hen en zullen ze onthouden wat je hebt gezegd. Een goede voorbereiding van de inhoud, opbouw en presentatie geeft je structuur. Weten wat en waarom je iets wilt zeggen maken je zelfverzekerd. 

Wat levert deze bijeenkomst je op? 
Aan het eind heb je handvatten om je toespraak in elkaar te zetten en boeiend te presenteren. Je kent 'het geheim'. Je leert hoe je contact krijgt met het publiek en hen kunt raken. Je weet hoe je zelfverzekerd en overtuigend kunt spreken. Je krijgt tips mee. Lees het blog: Applaus voor jouw toespraak

Hoe werken we?  
Met behulp van aanwijzingen maak je een toespraak. Je bepaalt je doelgroep, inhoud en boodschap. Iedere deelnemer spreekt de groep 2 minuten toe. Je krijgt feedback met complimenten en tips voor verbetering. 

Voor wie?
Voor wie met plezier en authentiek een toespraak wil geven in familieverband of op het werk, bij een jubileum, afscheid, trouwerij, Nieuwjaar, opening, begrafenis. Voor wie zelfverzekerd van hart tot hart wil spreken. 

Wat zijn de mogelijkheden?

Individuele begeleiding bij de opzet van de structuur en presentatie van de toespraak.

Spreken in het openbaar, een workshop bij de Volksuniversiteit Amstelland. 
inschrijven via de Volksuniversiteit.

Groepsworkshop op afspraak.

Ben je genteresseerd?
Lees meer over mij, mijn blogs en boekrecensies. Lees wat deelnemers over mij zeggen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hoyng Coaching Training. ahoyng@planet.nl