Introductie Inhoud

Zee

 

Omhoog
Domburg


Schelpen, acryl op linnen
80 x 60 cm. Anita 2007.

Waarom aan zee?
golven rollen inspiratie naar je toe

Aan de vloedlijn is Jouw Horizon goed zichtbaar en voelbaar. Op het strand kom je los van je dagelijkse beslommeringen en voel je je vrij om volledig op te gaan in het onderwerp dat je bezighoudt. 


Training op het strand. Foto.
                                                                                          

Deze bijzondere locatie in Domburg vergeet je niet snel. Geniet van een unieke actieve en rustgevende korte vakantie vol nieuwe inzichten.  

Wat vragen we van jou? 
Kom uit je schelp zodat je op een nieuwe manier naar jezelf kijkt. Laat je inspireren door strand, zee, schelpen, duinen en lucht.

Anita: "De zee betekent voor mij energie, kracht, beweging, rust, geruis, stilte, eeuwigheid, grootsheid, weidsheid en samen met de duinen aanval en bescherming. 

Het strand vervormt, zand is nat, droog, warm. Strand en zee vormen een synergie, wisselen iets met elkaar uit, en ontmoeten elkaar bij de vloedlijn. 

Ik kijk geboeid naar het water en de lucht. De meeuwen vliegen in vrijheid. De golven rollen de inspiratie naar mij toe, ik voel de wind, hoor het ruisen, proef het zout en denk: ik leef."

Marijke Hilhorst, 28 06 2014 Elsevier: 'Aan zee heb ik niet eens gedachten nodig. Mijn hoofd stroomt leeg als ik liggend op mijn rug luister naar de hartslag van het water [..] De zee is een plaats van eindeloze verwondering. Neem alleen al het geluid. Een rustgevende melange van aanrollende en brekende golven met een toegift van knisperende schelpjes [..] De zee maakt nieuwsgierig, ze geeft en neemt, kent verschillende gedaanten.' 

Geluiden van de zee op CD en schilderijen www.ariennemolenaar.nl 

Pak je de kans om dit te ervaren?
Leer mij kennen en lees ook mijn blogs en boekrecensies. Lees wat deelnemersNeem voor meer informatie contact op. ahoyng@planet.nl 

 
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan
ahoyng@planet.nl.  Laatst bijgewerkt: 28 juli 2019.