Introductie Inhoud

Een op een
Coachen Schriftelijk Een op een Groep Voor wie? Over mij Contact

 

Omhoog


In contact, acryl op papier, 
50 x 70 cm. Anita, 2014.

Als je je afvraagt 'Wat nu?' 
onderzoek en ontdek

Wat je denkt, voelt en doet komt voort uit jouw ervaringen en emoties. Zo sta je in het leven. Dat werkt prima tot je denkt "Wat nu?" Deze 'niet-weten-fase' is ongemakkelijk maar geeft je wel de kans om iets te veranderen. Tijd om stil te staan om te kiezen wat je echt belangrijk vindt.

"De problemen maken het ons niet moeilijk maar de manier waarop we er tegen aan kijken." Epictetus

Als je het lastig vindt om te kiezen kies je meestal niets en verandert er niets. Je kunt lang peinzen of je kunt je laten coachen om sneller de volgende stap te zetten. Kiezen voor coachen is krachtig kiezen voor jezelf. 

Wat is coachen? 
Coaching geeft ruimte voor persoonlijke groei. De focus ligt op de huidige situatie en jouw mogelijkheden om die te beÔnvloeden. Door nieuwe inzichten kijk je anders naar situaties en neem je meer regie over je leven.

"Betekenis van je leven ligt in het verschil dat je maakt in het leven van anderen." Manu Keirse 

Individueel coachtraject in een persoonlijk contact 
Jij stelt jouw vraag en ik stel de vraag achter jouw vraag. Zo reflecteer je op je ervaring en begrijp je welke opvatting daaraan ten grondslag ligt. Welke keuzes wil je maken om weer tevreden te worden over je leven? Hoe wil je verder? Je ontdekt potentiŽle kansen en kwaliteiten. Je zelfvertrouwen groeit, je maakt keuzes waar je achter staat en krijgt energie om zaken aan te pakken.  

"Iemand weet zelf het beste wat goed voor hem is." Anita

In een oriŽnterend gesprek sta je stil bij de vragen Hoe tevreden ben ik nu? Ervaar ik voldoende waardering? Is mijn leven in evenwicht? Wat belemmert mij? Wat vind ik belangrijk? Welk effect heeft mijn gedrag op anderen?

Werkwijze 
Je zult je door mij uitgedaagd voelen om zelf antwoorden te vinden op de vragen die je hebt. Je bent zelf verantwoordelijk over het proces en je laat mij je denkstappen begeleiden. We praten wandelend in het bos, zittend aan de waterkant.

Jouw investering
Je investeert nu in jezelf om er in de toekomst, de rest van je leven, profijt van te hebben. Je besteedt tijd en aandacht aan jezelf, dat ben je meer dan waard. 
Kies je voor een enkele keer, dan is het Euro 80 waard. Een sessie duurt maximaal 1,5 uur. De bedragen zijn exclusief 21% BTW. Spreek af voor een gratis oriŽnterend gesprek van 1 uur. 

Voor wie en wat levert het je op?
Wil je weten of het iets voor jou is, lees hier meer.

Het moet klikken tussen ons dus lees alvast wat over mij en mijn blogs.

Ben je geÔnteresseerd?  
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hoyng Coaching Training. ahoyng@planet.nl 

 
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan
ahoyng@planet.nl.  Laatst bijgewerkt: 25 mei 2022.