Introductie Inhoud

Groep
Coachen Schriftelijk Een op een Groep Voor wie? Over mij Contact

 

Omhoog


Samen, acryl op papier, 
50 x 70 cm. Anita, 2007.

Persoonlijke ontwikkeling in een groep 
leren van elkaar

Ontdek in een groep dat je niet de enige bent die vragen stelt over het leven.  

Er is slechts een weg naar geluk en dat is op te houden met je zorgen te maken over dingen waar je geen invloed op hebt. Epictetus

Welke vraag je stelt is niet van belang. het denkproces, de gevoelens en twijfels die darbij horen zijn vergelijkbaar. veelal gaat het over hoe je meer levensgeluk kunt bereiken. 

Werkwijze 
Binnen de groep werk je aan je eigen vraag en ontwikkeling. Je maakt contact met anderen en komt tot nieuwe inzichten. Het proces van reflectie op ervaringen inspireert voldoende om met elkaar van gedachten te wisselen. 

Je geeft je eigen ontwikkeling vorm binnen het kader dat ik schep: op afstand kijken naar jouw dilemma zodat je verfrissende nieuwe inzichten opdoet.

Alle aandacht alleen voor jou

Traject van 5 weken via Schriftelijke Coaching
We praten wandelend in het bos, zittend aan de waterkant

Jouw investering
Je investeert nu in jezelf om er in de toekomst, de rest van je leven, profijt van te hebben. Je besteedt tijd en aandacht aan jezelf, dat ben je meer dan waard. Een groepsbijeenkomst wordt in alleen in overleg georganiseerd, maximaal 8 personen.

Voor wie? 
Voor wie zich afvraagt: "Wat nu?" De redenen zijn verschillend: een andere levensfase, twijfels, niet echttevreden, telkens tegen gedrag aanlopen dat je hindert of blokkeert, behoefte aan persoonlijke ontwikkeling, willen veranderen maar niet durven of weten hoe etc. 

Wil je weten of het iets voor jou is, lees hier meer. 

Wat levert het je op?
Door jezelf te gunnen om eens stil te staan bij de vraag hoe tevreden je nu bent met je leven realiseer je je wat je mist en ontdek je wat je daaraan zou kunnen doen. Je neemt de regie weer over je eigen leven!

Klikt het tussen ons?
Lees alvast wat over over mij en lees mijn blogs en boekrecensies.

Ben je ge´nteresseerd?  
Neem dan contact op met
Hoyng Coaching Training. ahoyng@planet.nl 

 
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan
ahoyng@planet.nl.  Laatst bijgewerkt: 25 mei 2022.