Introductie Inhoud

Groep
Schriftelijk Een op een Groep

 

Omhoog
Jouw horizon


Samen, acryl op papier, 
70 x 50 cm Anita, 2007.


Persoonlijke ontwikkeling in een groep
leren van elkaar

Ben jij de enige die een dilemma heeft? Ontdek in een groep dat meer mensen vragen stellen over hun leven. 

"
Er is slechts een weg naar geluk en dat is op te houden met je zorgen te maken over dingen waar je geen invloed op hebt."
Epictetus  

Welke vraag je stelt is niet van belang. Het denkproces, de gevoelens en twijfels die daarbij horen zijn vergelijkbaar. Veelal gaat het over hoe je meer levensgeluk kunt bereiken. 

Jouw Horizon 
Drie unieke dagen aan zee. Lees meer
.
Ontdek welke mogelijkheden er voor jou aan de horizon liggen. 

Werkwijze 
Binnen de groep werk je aan je eigen vraag en ontwikkelingsproces. Door het contact met anderen kom je tot nieuwe inzichten, zonder elkaar lastig te vallen met persoonlijke verhalen of details. Het proces van reflectie op ervaringen inspireert voldoende om met elkaar van gedachten te wisselen. 

Je geeft je eigen ontwikkeling vorm binnen het kader dat ik daarvoor schep: op afstand kijken naar jouw dilemma zodat je verfrissende nieuwe inzichten opdoet. 

Voor wie?
Voor wie zich afvraagt "Wat nu?" De redenen zijn verschillend: een andere levensfase, twijfels, niet echt tevreden, telkens tegen gedrag aanlopen dat je hindert of blokkeert, behoefte aan persoonlijke ontwikkeling, willen veranderen maar niet durven of weten hoe etc. Wil je weten of het iets voor je is, lees dan hier meer. 

Wat levert het je op? 
Door jezelf te gunnen om eens stil te staan bij de vraag hoe tevreden je nu met je leven bent realiseer je je wat je mist en ontdek je wat je daaraan zou kunnen doen. Je neemt de regie weer over je eigen leven!

Liever een individueel traject?

Alle aandacht alleen voor jou

Schriftelijk-Coachtraject van 5 weken

Individueel traject in een persoonlijk contact 

Klikt het tussen ons? 
Lees alvast wat over mij en lees mijn blogs en boekrecensies.

Ben je ge´nteresseerd?
Neem dan contact op met Hoyng Coaching Training.   ahoyng@planet.nl