Introductie Inhoud

Voor wie?
Coachen Schriftelijk Een op een Groep Voor wie? Over mij Contact

 

Omhoog


Wie woont daar? acryl op canvas,
40 x 30 cm. Anita, 2016.

Voor wie de regie wil hebben   
over zijn toekomst, de rest van zijn leven

Voel je dat je jezelf als mens in de professional kwijt bent? Alleen maar bezig met je werk? Meer professionals, zeker medici en zorgverleners worstelen hiermee. Toe aan een nieuwe fase?

Veel mensen denken langer na over hun vakantiebestemming dan over hun leven. Coachingskalender 2012

Wat vind je ervan om te stoppen met peinzen en stil te staan bij de vraag: Hoe leef ik op dit moment en hoe wil ik verder? Heb lef om nu eens echt te kiezen voor jezelf door aandacht en tijd te besteden aan wat jij wilt? Coaching geeft je het duwtje dat je nodig hebt.  

Herkenbaar?

Wie ben jij als mens in de professional?
Jouw mens-zijn bepaalt hoe je je taak uitvoert. Daarmee maak jij het verschil. Een werkgerelateerde vraag bevat daarom vaak een persoonlijke vraag. Je bent meer jezelf als je minder een rol speelt. Je krijgt rust en zelfvertrouwen waardoor de (werk) relatie met anderen verbetert. 

Levensfases hebben een eind en een begin.
De vraag "Wat nu?" stel je vaak op het snijvlak van twee levensfases. Je voelt je onzeker en hebt behoefte aan stabiliteit. Als je de oude fase afrondt, krijg je lucht en ruimte voor de nieuwe. 

Pak je die kans of laat je hem door de vingers glippen?
Wikken en wegen: doe ik het of doe ik het niet? Je hebt behoefte aan nieuwe inzichten. Je wilt bewust keuzes maken waar je achter staat en je wilt moeten veranderen in willen zodat je zelf de touwtjes in handen hebt.

"Niet de dingen zelf maken de mens van streek, maar hun denkbeelden erover." Epictetus

Wil je met jouw boodschap anderen raken?
Je raakt anderen door te weten hoe je wat aan wie en vooral waarom wilt zeggen. Je bent dan echt in contact met de ander waardoor je werkelijk iets voor hem betekent
.

Wat levert je inspanning op? 

inzicht in wat je belangrijk vindt en zijn wie je bent
je pakt de regie over je leven, jouw toekomst
 
greep op je uitstraling waardoor een hechtere band met de ander mogelijk is
je blijft vooral jezelf, misschien wel wat wijzer geworden?

De beste investering van tijd is in jezelf. Je profiteert daar niet alleen zelf van maar ook je gezin, familie, vrienden en collega's. Je bent het waard!

Hoyng Coaching Training richt zich op wie de touwtjes zelf in handen wil hebben, in evenwicht wil zijn, zichzelf wil zijn in werk en privé. 

Kernwoorden zijn: kiezen, compassie, inspiratie, ontdekken, loslaten, omarmen, ontwikkelen, veranderen, energie, actie, rust, regie, evenwicht en vrijheid.

Lees meer over mij en mijn blogs en boekrecensies. Neem contact met mij op: ahoyng@planet.nl 

 
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan
ahoyng@planet.nl.  Laatst bijgewerkt: 25 mei 2022.